Men hörrninini. Det är inte dags för att gulla med familjen och höra skrikiga ungar röjgnälla om fel julklappar riktigt ännu!

Ikväll fredag den 21 december – den natt som är den mörkaste på hela året som de gamla vikingarna firade med att blota, så står Lili & Susie på Club Backdoors scen. Möjligen inte helt så rått som på Freja och Odens tid, men himla skoj! Förutom våra superhits-helgon, blir det DJ’s såklart och fri entré till midnatt för er som bränt alla stålarna redan.

På lördag liknar det mer midvinterblots-natt på Backdoor. Då kommer succén Technobastun och sätter sin prägel på klubben. Med sig har de Dj Pete från Berlin. i 30 år har han förgyllt den berlinska klubbscenen, inte minst Berghain. Techno så det skakar i hela Tele 2-Arena!

Därefter kan ni bädda in er i julhelgens allra fetaste skinkor.

På KingKong är det Naughty XXX-mas Show för sista gången innan tomten blir far till alla barnen. Drag på hög nivå med under bältet-skämt av väldans varierad klass. Som sig bör med Miss Toby, Reine och Admira Thunderpussy. Och så Inca (HipHop etc), Glute (Disco etc) och Ronny (Eurovision etc).

På Secret Garden kör de på utan uppehåll 11-03 hela tiden. DragQueens, gäster från stadens alla hörn och musik som skär igenom alla härliga hångel- och mingelhörnor!

Party i Stockholm

Gretas i Göteborg firar in julen såklart: 21:a, 22:a och såklart juldagen den 25:e. Öppet till 05 och fest på alla våningar.

Party i Göteborg

I Malmö har Wonk sin nästa sista fest någonsin på juldagen och sedan nyårsafton. SLM festar lördag och Juldagen och Red Shoe Bar kör tilloch med öppet på Julafton.

Party i Malmö