Vare sig du gillar schlager eller experimentellt skön techno är Club Backdoor en plats att hänga på i natt. Klubb-konceptet Addictive Nights som vid flera tillfällen presenterat techno-DJs på Backdoor är tillbaks och har i natt danska Courtesy på plats.

Courtesy, med sin egen lable Kulør, beskrivs spela ”snabb drivande rytm och whip-crack electro blandas med electronic body music ”. Senaste spelningar bland annat på Berghain och De School i Amsterdam. Lyssna. Skönt. Dansa.

Gillar du inte pump, eller gillar mix av musikstilar står härliga Martin Rolinski på scen i Studio-delen av Club Backdoor. Linus får dig på gott humör med en helt ogenerad schlagerspelning!

Samma koncept kör King Kong vid Mariatorget men här med tre dansgolv och musikstilar. Värdinnor för kvällen är Brenda Mandlar, Chunki och Ceviche de Chocho medan Alex Duwall levererar hip hop och reaggeaton, Bernhard disco och hand bag house medan det är Christer Broman som ser till att Mello-låtar och hits får stora dansgolvet att koka.

I faggorna ligger läderklubben SLM som har öppet för killar som gillar fetisch. Är du inte medlem ännu så anmäl att du vill komma ner på .

Start eller slut kväll och natt på Secret Graden i Gamla Stan! Flera rum, dansgolv i källaren och mingli uteservering. Inte konstigt Secret Garden valdes till Årets Ställe 2018 av QX läsare (och klubbens engagerade gäster!)

Käka, bira, förfest eller lagom kväll ute är det på Bitter Pills och Side Track. Och missa för guds skull inte att Mälarpaviljongen är öppet för säsongen.