Kan det bli bättre? Påskhelg, långledigt och strålande sol och värme. Så nu är det bara att dra på sig spenderarbyxorna och ladda upp för fester, fester och ännu fler fester!

En inte helt vild gissning är att Mälarpaviljongen kommer vara ett populärt häng när termometern kryper upp mot 18 grader och de första rosébrännorna uppstår. Så alldeles underbart hysteriskt!
Så här ser påskens schema ut:

Skärtorsdag 16.00: After Work med Miss DJ Jessica Wejhem

Långfredag 15.00: Day chill med Dj Eric Sjöwall Carldehn

Påskafton 16.00: Deep Session med Dj Marcus Ullmarker 

Påskdagen 16.00: Day chill med Bernhard

Annandag Påsk 15.00: Live Jazz Söderns Kvartett

Fatta att nu är det fan nästan sommar igen.

På natten är det ett givet häng nu i helgen: Club Backdoor. Fyra nätter ägnas åt påskens lidande eller fest för att minnas uttåg, beroende på religiös läggning.
Torsdag (förköp i QX Shop med förtur i entrén hela natten – fixa!): Easter Bash med undertemat We Love House Music. Och det gör vi tveklöst. Att Club Backdoor fått in house-legenden Derrick Carter från house-huvudstaden Chicago. Med sig har han svenska Zoo Brazil och Jeff Cooper från 420Group.

Club Backdoors Påskfrossa fortsätter med Hångel på Långfredagen med Dede & Elvira som påskkärringar och en mängd queera som festar, snaskar godis och dansar till festlig musik! Ingen lista av DJs presenterad, men när det gäller Hångel är det alltid tokfest som gäller – så släpp långfredagssorgen vid 23 och låt dig hänföras av glitter och glamour!

Påskafton är det ju helt fullt av påskkärringar av alla kön. Hitresta hela vägen från USA kommer Ru Paul-showen Werq med ett lass av underbara damer: Asia O’hara leder Aquaria, Detox, Kameron Michaels, Kim Chi, Naomi Smalls, Monét X Change och Violet Chachki! Gissa att det kommer blir röj på Cirkus, som förutom några platser med skymd sikt är helt slutsålt. Efterfesten hålls på lördag natt hos Club Backdoor. Då med Miss Chi på scen tillsammans med svenska giganterna Miss Vanity och Zoey Disac. När dessa inte kör shower så spelar Leo B, Mathias Lundström liksom duon Romina & Yakira. Navid Kabiri och Clean Group står för festarret.

Påskdagen avslutar Backdoor sin maratonfest med en god tradition: Funny Bunnys påskmaskerad, denna gång med 70-talstema. Tre olika dansgolv med en herrans massa DJ’s, bland annat Jesper Dahlbäck, Damien Eie och Matrixxman! Rave-kaniner utlovas! Supergulligt.

SLM Stockholm är som sig bör lite åderlåtet nu när det är Påsk. I Berlin pågår värsta kalaset som gör att Venhälsan av tradition har extra pådrag kommande vecka. Pojkar, pojkar, att ni aldrig lär er! På med kondomen om ni skall in och röja i grottorna uppmanar en klok gammal läderpugga som konstaterar att PreP inte har nån som helst verkan på varken hepatit eller syffe.
Här hemma blir det populära festen Black Out Night på fredag följt av Fetish Night lördag och så FF-sektionen som tar hand om klubben på söndag. Så tomt lär det knappast bli på Wollmar Yxkull. Om du inte är medlem så glöm för fanken inte att anmäla dig i förväg (senast 18 samma dag).

Runt hörnet från SLM ligger stora staden Stockholms andra Gayklubb, King Kong. Easter Special utlovas på lördag med halva entrén och påskpriser i barerna. Brenda Mandlar, Chunki och Chevice de Chocko roar både de som sett RuPaul-flickorna och alla andra gäster som dansar till Inca, Pamela och Ronny.

Secret Garden, Side Track, alla härliga Urban Delis alla krogar (boka 30 april då takterrassen i regi av Fredrik Robertsson öppnar på Sveavägen) och Bitter Pills samlar hela raddan av Regnbågsfestande människor.