En gång om året arrangerar SLM Stockholm Baltic Battle. Senaste åren är det Slakthuset som varit festplatsen för stora festen, ”Main Battle” och så blir det även i år. Dessutom hålls i år en ”förfest” på fredagskvällen i samarbete med appen Recon och för dig som köper ett ”Weekend Pass” gäller det även söndagens ”Red Battle” på klubben.

Idag startar även den stora läderfesten FOLSOM Europe i Berlin och i samband med det och en kampanj som SLM Stockholm gör tillsammans med Recon för att nå ut i Europa, så är biljetterna du köper till antingen ”bara” lördagsfesten eller Weekend Pass för alla tre dagarna rabatterade. Skynda på – billigare endast fram till och med söndag!

Om du inte bryr dig om billigare priser, så är det garanterat klokt att garantera plats till fredagsfesten i klubblokalerna. SLM Stockholms egna lokaler rymmer inte lika mycket folk som Slakthuset så risken att det blir slutsålt till fredagens förfest är stor! Först till kvarn gäller, alternativt om du är medlem så riskerar du att få stå i kö halva natten!

Glöm inte – nu när du som inte har dina gear prydligt upphängda i garderoben – att det är strikt dresscode som gäller under Baltic Battles. Kolla festens hemsida. I QX Shop finns ett urval av accessoarer och underkläder som funkar finfint i kombo med (ÄNTLIGEN modernt igen!) kängor (eller boots eller gummistövlar).

Biljetter köper du här.