Nu är det dags igen! Årets stora läderfest i Stockholm startar på fredag och pågår i dagarna tre! På fredag nere i lokalerna på Wollmar Yxkullsgatan i ett samarbete med bögfetisch-sajten Recon. Mingel, barhäng och uppvisning av alla nya snygga fetischer som införskaffats under året. Förköpen till fredagskvällen är slutsålda, men köa är ett möjligt alternativ!

På lördag är det Main Battle på Slakthuset. Öppet mellan 22-03 och biljetter fixar du i QX Shop, inget medlemstvång, men endast förköp. Det blir två dansgolv, där Dj Glute och Andreas Barth tar hand som stora och i loungen spelar Sweet P och Bernhard. På söndag försätter Baltic Battle med ett rött battle som startar 19, dörrarna stängs nio.

på med fetischkläderna och ge dig hän under årets skönaste böghelg!

Medan killarna är på Slakthuset tar Wish, som samlar fetisch och BDSM-intresserade kvinnor och transpersoner, överlokalerna på Wollmar Yxkullsgatan. Tema Halloween!

Kvinnofest blir det även tillsammans med Moxy som denna lördag har höstpartaj på Klubb Blå. Två våningar och två dansgolv för ”alla sorters lesbianer”. På övervåningen spelar Emilie Ebbis Roslund och Kingen och en trappa ner Trio med Vulva. Dessutom står dragking-artisten Herman på scen. Förköp fixar du i QX Shop.

På Club Backdoor är fredagen utannonserad ännu så länge. Hit Mania-kväll med fri entré till 01 och hit-musik på alla dansgolven. Kommer du efter 01 så får du punga ut med 140 kronor. Lördag har nu släppts och kommer bli ”Läder” med Dj Mackan Lindström och Nils Scheele.

Såklart öppet även på Side Track både för dig som förfestar inför SLM och alla andar snubbar av alla kön och på Secret Garden som håller öppet till 03 vareviga natt!