Det är en upprymd Martin Johansson som berättar för QX att det varit ”galet fullt” under januari på Club Backdoor. Och nu satsar de extra hårt på februari.
– Efter att Technobastun stängt så kommer vi åter ge plats för den bästa technon och housen!

Tre dansgolv blir det nu både fredagar och lördagar. Ikväll fredag blir det After Ski med typ riktig snö och värsta Åre-röjet med Byggis och Mackan (alltså Jens Byggmarks slangdänga i snö-musik), Miss Inga och Magge Schmidt och så Kajsa Mellgren. Och Leo B och Pretty Boy på stora golvet. Ett sånt jäkla kaos!

Go Go såklart enligt gaykonstens alla regler med både killar med stora kroppar i minimala shorts och sköna Queens.

Lördag står så allas vår Dana International på scen! Landar på eftermiddagen i Stockholm, fixar och piffar till sig och så upp på scen och garanterat frälsa hela Backdoor! Och nu är det just detta med house och techno-satsningen som invaderar bakdörren igen! Zoo Brasil, svenske producenten och DJn John Andersson, med just så skön house som (nästan) bara svenskar kan leverera! Han delar natten med ännu en av vår svenska gayvärlds vackraste och skönaste DJ’s, Marcus Ullmarker och så nån musikhärva där ”Young Space Lovers” spelar vs ”Operation Playa”.

På ett av golven alltså.

På stora golvet är det kvällen till ära schlager som spelas av fina Linus. Han spelar hela natten förutom de magiska ögonblick Dana är på scen.

Och på tredje dansgolvet spelar Micke Brandt Hits och RajRaj, det Leo B annars brukar fixa till.

I februari kan vi sen se fram emot DJ-storheter som Axel Boman och Joel MullKornél Kovács och på scen blir det bland annat Dr Alban, Drömhus, Dolly Styleför att inte tala om den 14 februari då det såklart blir en natt i hjärtats tecken.

Såklart hänger gaysugna på Secret Garden och Side Track och gaysugna killar med smak för läder på SLM. Vanliga kvällar men missa inte att på söndag är det Pup-träff på dagen och på kvällen BDSM-tema! SLM som alltid öppen för medlemmar, anmäla dig innan!

För att vara kungliga huvudstaden i ett av världens mest gayvänliga länder är det kanske inte så där till övers tätt mellan gayhaken, men de som finns är ju de bästa!

 

Sista fredagen i månaden är det idag och då drar de kloka till Göteborg och Club Queer. Obscene Night med The Villbergs, Sveriges garanterat snyggaste Art Drag-par. De gör så galet snygga kläder och så het styling att det ryser av åtrå i hela kroppen!

Göteborg har ju såklart BeeBar och Gretas som sköna gayhäng!

Och i Malmö har klubben X fin besök av Joel Mull som spelar med Hamada. Dansa på X, starta kvällen på Red Shoe intill! På lördag har även SLM öppet för killar.