Vi som inte orkar när man missar en bra fest får helt enkelt leva kvar i grov bitterhet.

Förstå: Fullpackat Backdoor, Joel Mull som spelar:

Dessutom fullt med partyglada på tre dansgolv, så att de som inte riktigt får schvung till bästa av bäst techno av en av världens garanterat främsta DJs, också har kul!

Orkar inte lyssna på alla som var där i lördags! As-sur.

Men nu i helgen är det dags igen för Club Backdoor att satsa hårt. Fredag med Dr Alban för alla 90-talsfrälsta. Och lördag är det dags igen för Navid Kabiris house-klubb Guldrummet där Barcelona-upplärda Circuit-gäng njuter till Phil Romano. Ho, ho! Missa nu inte alla ni som gnäller på klubbdöden i Stockholm. Club Backdoor levererar varje helg.

Andra gayklubben i stan – SLM Stockholm – har ”vanlig” helg, med bar på fredag och bar med dans på lördag. Respektera dresscode och är du inte redan medlem så anmäl dig via deras hemsida innan 18. På söndag är det träff för sköna Pups-gänget med insläpp 13-14.

Självklart kör Årets Gayställe (för andra året i rad framröstat av QX läsare) Secret Garden igång, som alla dagar året runt och skönaste Side Track håller gaykillar och alla som är bästisar eller vill vara det, hov på fredag och lördag.