Sommarens succé med C’est La Vie Sundays har fyllt restaurangbåten Patricia med gäster, hungriga på såväl mat som underhållning, allsång och dragshow. Nu kan QX meddela att showen fortsätter hela hösten under ledning av Vanity Vain och Imaa Queen.

– Vi kör på med lite samma koncept! Vi håller det lite mer intimt, och flyttar ner i nattklubben, berättar Vanity Vain.

– Det blir en fortsättning på C’est La Vie Sundays och varje söndag har ett nytt tema. Vilka teman det är presenteras samma vecka, och vilka som medverkar.

– Vi vill mixa mycket drag kings, queens och alla sorters performers. Det här en plats för alla att få uttrycka sig och ha roligt, och framför allt utmana sig själva! Vi har fått många nya performers som fötts under de här söndagarna.

På söndag är det rocktema – We will rock you – med Vanity Vain, Tina Fisk, Herman Winter och Sam Silver i lineupen. Vanity Vain hoppas på samma goda stämning som har präglat hela sommaren:

– Under sommaren har vi fått en sån härlig stammispublik, som kommer varje söndag! Det är så häftigt att se. Känslan har varit en bra gemenskap, trots restriktionerna. Vi har hittat ett koncept som fungerar och det har känts positivt från alla håll, både bland gäster och artister. Det är ett koncept vi inte vill släppa. Folk kan sitta och äta, dricka, det händer kul saker samtidigt. Det har varit ett lyckat ståhej.