Minns ni Club KAK? För 10-15 år sedan anordnade de bland annat stora fester i mellansverige (därav namnet KAK – Köping, Arboga, Kungsör). Bakom Club KAK stod paret Daniel Larsson och Andreas Christiansson. KAK drog dessutom igång en av de första gayresorna på Ålands hav då Gaynight on Galaxy gick av stapeln och lockade 1000-tals hbtq:are. Killarna prisades även på QX-galan 2008 och fick pris i kategorin ”Årets Keep up the good work”.

Nu är Daniel tillbaka med en ny klubb, Gaynight, som intar källaren H62 på Hornsgatan 62 i Stockholm. Premiär är satt till lördagen den 7 maj.

– Klubben heter Gaynight och härstammar från våra Gaykryssningar Gaynight on Galaxy. Vi kommer att till en början köra en gång i månaden men om intresse finns så kör vi oftare, säger Daniel till QX. Kvällen kommer att bjuda på mycket gala, magic och glamour. Och vi kommer att hålla öppet ända in på småtimmarna.

Det utlovas karaoke med många kända schlagerlåtar och på dansgolvet huserar DJ Max som spelare allt ifrån schlager och 80-tal till dagens hitmusik.

H62 öppnar 21.00 och stänger klockan 03.00.