Berätta om nya showen!
7 Deadly Sins är en väldigt interaktiv show som bygger på just de sju dödliga synderna, där publiken är en stor del av showen – vare sig de vill det eller inte (skrattar)! Det blir massa tokiga tävlingar och upptåg som blandas med uppträdande av spektakulära och nervkittlande show- dans- och humornummer samt chockerande stand up och galenskaper à la Sharday. Och självklart finns det många fina priser för publiken att hämta hem om de vågar visa sina syndiga sidor! Med sig har Sharday sina fantastiska dansare Hilda Holm och nytillkomna Beatrice Lindvall Laisfeldt samt special guest för kvällen Venuz Verze (Lucas Leifsgård) som är en nytt stjärnskott på dragscenen! Det kommer bli hysteriskt roligt!

Hur kom den till?
– Showen var egentligen tänkt att hållas vid Halloween men fick skjutas fram lite grann, och i sann Halloween-anda ska det vara lite skrämmande och mörkt – och vad är inte mer skrämmande än människors dolda sidor? Det blir mörkt, vågat och publikens skrattmuskler kommer få sig en ordentlig omgång och i vanlig ordning finns det något för alla men inget för den lättkränkte.

Varför namnet 7 Deadly Sins?
– För vi alla har syndiga sidor så varför inte bikta sig på en dragshow haha!

Hur skulle du sammanfatta HBTQ+scenen i Malmö?
– Den är väldigt liten och blir bara mindre och mindre. Det finns vissa dragscener kvar, men den sista HBTQ+ baren stängde ner nyligen, som ni på QX skrev om, så det finns inte många regelbundna trygga ytor för HBTQ+ att samlas på. Förhoppningsvis kan Shardays shower bli en mötesplats för communityt som gillar att ha kul och där självdistans kan förenas med glitter och galenskaper. Det har dock poppat upp en ny drag-club i Malmö, Club Mermaid som produceras av Jonna Blode Hanno. Hon tyckte det fanns för lite drag i Malmö och körde igång klubben som huserar på Grand i Malmö. Det rekommenderas att ta sig dit och stötta lokala talanger!

Det är snart dags för Dragrace i Sverige, vad känner du inför det?
– Det ska bli superkul att se vad Sveriges drag har att erbjuda världen. Jag kommer att sitta bänkad framför TV:n med popcorn och en mimosa (skrattar)! Jag är väldigt spänd på att se hur de tänker kring castingen och vilka som kommer komma med första omgången, även om jag har mina aningar såklart… Det ska bli intressant att se hur den svenska versionen kommer hålla sig gentemot originalkonceptet från USA och hur SVT och Mastiff kommer spegla det konstnärliga uttrycket och tävlingsmomenten utifrån den svenska kulturen. Det är också kul att drag blir uppmärksammat på egen plattform i svensk TV så det kan nå ut till bredare publik men hoppas också att folk förstår att Drag Race är en produktion och ska ses utifrån det synsättet. Bakom varje dragartist finns en människa och alla förtjänar att behandlas med respekt, oavsett hur de framställs i TV.