Nu i helgen kan fetisch-intresserade se till att utöka sin garderob när Club Abzint, dagligdags hemmahörande i Norrköping, öppnar sin Kinky Julmarknad på Stadsgårdsterminalen.

En långrad föreningar finns på plats liksom försäljning av både butiker och privatpersoner. Smiskverktyg, läderhantverk, smycken, latex och higheels och rep såklart men också de som erbjuder konst och kurser och såklart då second hand från andar inbitna fetisch-fans.

Vid julmarknaden finns även Fräuline Frauke med och presenterar sitt konstprojekt ”In View of the Viewer”. Öppet 11-17 och det kostar 60 kronor att gå in.

På lördag kväll har sedan Dekadance en, slutsåld, fest i snygga kultur- och klubbområdet Blivande i Frihamnen. Perfekt att visa upp sina nyfixade grejer från julmarknaden.

Om du som kille inte hunnit fixa biljetter till Dekadance så är SLM såklart ett fullvärdigt alternativ. På fredag är det World Aids Day-kväll och på lördag Fetisch-kväll med DJ. PUP-sektionen inleder lördagskvällen redan klockan 18. När SL;M sedan öppnar för alla medlemmar så hänger Pupsen kvar!