Secret Garden, regnbågshaket vid Kornhamnstorg i Gamla Stan är imponerande nog öppet alla dagar året runt! Och såklart även på Julafton.

Klockan 11 öppnar de och stänger först vid 03 på natten. Så vill du ha lite regnbågsmys strax innan släktkalas eller efter för att dansa av dig julmaten. Om du helt enkelt valt att hoppa just julmiddagen med släkten, så finns det också stjärterum för dig i det hemliga rummet!

– På Julafton vi har DJ Filipe som spelar på kvällen från 22.00 och vi har en speciell julshots med polkagris, berättar Michael Kröger på Secret Garden för QX.
Och lägger till att på å juldagen kör de med både DJ Milan och DJ Filipe ”som får igång pulsen i de olika dj båsen.

Som traditionen bjuder har en av landets mest fantastiska klubbar med ett gäng som sedan 70-talet, år efter år, hållt lokalerna öppna med frivilliga krafter, öppet även på Julafton! SLM Stockholm öppnar klockan 14.00 på Julafton för sitt ”Christmas Together”. Om tillräckligt många anmäler sig så blir det julbuffé, öppet fredag kväll också så det finns tid att anmäla sig. Så visas julfilmer på skärmarna. Så galet fint. Julfirandert pågår till klockan 02.00. Julafton kan du komma utan dresscode även om det såklart uppskattas. Medlemskap krävs dock såklart och skall ansökas om innan klubben slår upp sina portar.

På Juldagen är det Öppet Hus för alla män. Christmas bells är temat och nu krävs fetisch-kläder. Kolla SLMs hemsida för detaljerad info.

Hos såväl The Blue Oyster Bar som På Club Backdoor är det stängt både fredag och lördag i jul. Men Blue Oyster Bar är tillbaks Juldagen med en julfest och sedan fullt fart onsdag fram rill nyårsfesten den 31:e.  Backdoor öppnar igen med en stor nyårsbaluns den 31:a. Förköp till dessa två fester hittar du här.

För de mer äventyrligt danssugna kan vi tipsa om att det blir några queera dansfester på hemlig plats nu sista självande dagarna av 2022.

Först ut för er som älskar techno har gaysnälla Monday Bar sin tradition med Jukdagsfest. I år på Slakthuset med fyra dansgolv och musikstilar och förköp rekommenderas.

ФOMO XXV – Sinful Christmas blir det på juldagen. Hemlig plats, fetisch välkomnas mer än mycket, lång rad DJs och det krävs förköp liksom åldersgräns 21+!

Nyårsafton har Bronx Nya Bastun och Art of Sound festen Nür Männer med två dansgolv och en uppsjö DJs. Startar 23.00 och pågår till förmiddagen. Medlemskap i ”Den dansande blomman” krävs liksom såklart förköp.

Vi önskar goda helger och teasar med att även önska ett gott nytt år!