– Vi kommer att köra några av våra fester där under 2023. Biblioteket Live har en fantastisk lokal som är utrustad med bland det senaste när det gäller ljus och ljudutrustning/teknik och en prisvinnande bar.  Så att köra XCAPE-festerna där var en självklarhet för mig när jag första gången såg lokalen.
XCAPE kör 23-05 på stora dansgolvet i ”klubbdelen” av lokalen.

Inför årets första XCAPE satsas det på ”XCAPE EXPRESS – Delivery boys –  som kommer med stora paket till Stockholm”.
– Vi har våra sexiga ”delivery boys” dansare från Kuba, Italien, Chile och Spanien. Den leveransen vill man inte missa! Och som vanligt blir det stora internationella DJ:s, nu från Frankrike, Spanien och Italien: DJ Kingstone, Dani Toro och vår resident DJ – Simone Novembre.
Framöver väntar utlandsuppdrag för Basem Kasem då XCAPE kommer att representera den svenska och skandinaviska gayscenen i Sydney World Pride under Mars.
– Vi har fått äran att åka till Sydney med konceptet XCAPE VIKINGS som vi lanserade under Stockholm Pride 2022. Vi kommer att ingå i festivalen tillsammans med andra arrangörer/fester från populära gaydestinationer. XCAPE kommer som sagt att göra en fest med konceptet vikingar och marknadsföra Stockholm som en bra och välkomnande  ’gaystad’ . Jag kommer att åka dit tillsammans med mitt team och DJ:s Simone Novembre och Chris Turina

XCAPE-festen VIKINGS hålls av DAYWASH den 3 mars på Manning Bar i Sydney tillsammans med Matinée – La Leche som kommer från Spanien.