Moxy kommer nu som ljusbärare i vintermörkret med en ny fest, 2023 års första för de QX-galanominerade festfixargänget.  Den 25 februari är det dags och biljetterna finns ute nu. Så vi hörde av oss till Anna och Fride för att kolla läget inför vad som komma skall.

Inflation, elpriser och räntehöjningar, påverkar sånt festscenen?
– Ja. Gud, fy vilket trist februari! Så vem påverkar det inte? Känns som hela världen är upp och ner. Men vi känner ännu mer än någonsin behöver man sina flator så kan man tänka på räntorna dagen efter…

Hur skiljer sig denna Moxy-fest från tidigare?
– Att det är den första i år. Annars tror vi nog att en känner igen sig. Vi vet att det är en del gäster på väg från Danmark denna gång så kanske blir det en del språkförbistringar?

Som Dj, vilka hits är hetast just nu, Fride?
– Inte för att vara tråkig men Flowers med Miley Cyrus. Jag spelade den i Oslo förra helgen och då sjöng alla så man knappt hörde låten. Den är så populär, Och Cuff It med Beyonce, är så bra! Unholy med Sam Smith. Och den nya med Zara Larsson är väldigt bra. Det var så kul att få se henne på QX-Galan, så tack för det QX!

Vad gör Nalen till en bra festlokal?
– Det är den absolut snýggaste festlokalen i Stockholm. Den är superbra för att det är så stort att vi rymmer alla våra gäster, men också för att dom som jobbar där verkligen vill jobba med oss så ljud, ljus och våra flaggor har aldrig funkat bättre.
Fride tillägger:
Sen är det ju toaletterna. Det eviga problemet på så många ställen. Här är många och dom är fräscha. Men också belägenheten är väldigt bra.

Det blir singelmingel också, hur funkar det?
–  Kl 22 kör vi mingel med en helt ny touch.Vi har fått hjälp av en professionell minglare. Men vi avslöjar inte det riktigt ännu…

Vem håller i karaoken, och finns det en flatfavvo bland karaokehitsen?
– Vi har ju vår kompis Cissi Ramsby, känd från Idol en gång i tiden, och i hennes eget karaokeflatrum släpper folk verkligen loss. Det är alltid kö och varmt och skönt där. Cissi hälsar att Total Eclipse of the Heart, eller vilken låt som helst med ABBA är mest poppis.

Vilka är Austinat och Fanny som ska dj:a?
– Austinat är Frides härliga bästis från Oslo och hon har spelat hos oss många gånger. We love! Fanny å sin sida premiärspelar för Moxy. Fanny Arnesson är dj, låtskrivare & artist. Som ena halvan av Ödmjuk Hybris har hon gjort sig ett namn runt om i Stockholm de senaste åtta åren med spelningar på ställen som Natten, Södra Teatern & Trädgården. Med ett set fyllt av RnB, funky house-remixer & ”not so guilty pleasures” intar hon nu Moxy för första gången! De vill ni inte missa!