Grattis Navid Kabiri till priset Årets Ställe på QX-galan, hur kände du när Blue Oyster ropades upp som vinnare?
– Stort tack!! Det kom som en överraskning, jag tappade det helt tror jag. Minns inte så mycket, allt gick så snabbt (skrattar).
Trodde du att ni skulle vinna?
– Nej, det var inte väntat. Alla de andra nominerade har ju kämpat så otroligt mycket under året så det kom som en chock.
Vad är det som gör Blue Oyster till en vinnare?
– Vi har sedan dag ett fått så otroligt mycket stöd från våra gäster och alla har varit så positiva och sagt att det har saknats ett ställe som Oyster i Stockholm. Dessutom känner vi såklart att vi har levererat ett bra koncept som vi är stolta över.
Hur många gånger har du fått pris på galan?
– Det här var första gången! Jag har arrangerat och varit aktiv i HBTQ-Sverige – och utomlands – under 17 år och varit nominerad i olika kategorier ett flertal gånger på QX-galan men aldrig fått ett pris.
Hur firade ni?
– Vi drack en massa sprit och hade världens bästa kväll.
Vem vill du tacka, en del hörde kanske inte ditt tacktal?
– Nej, jag har ju för fan scen- och mikrofonskräck, det kan man inte tro men jag får panik så fort jag ser en mikrofon (skrattar). Jag är mer en bakom-kameran-kille. Jag vill passa på att tacka alla våra gäster och alla som har röstat på oss. Och ett stort tack till er på QX som arrangerar en sån fin gala varje år.
Vad händer i vår?
– Allt händer (skrattar). Vi kör på med Oyster och snart slår vi upp vår takterrass och uteservering. Det är även mycket som händer på Backdoor. Håll utkik på våra sociala medier. Jag älskar ju att skapa mötesplatser för vårt community och våra vänner och kommer att fortsätta med det i all evighet! Jag ser fram emot en spännande tid framöver.