Andrea Palmblad är huvudarrangör, men klubblegenadren Mirre som startade just Connection under mitten av 00-talet, hjälper till och har godkänt att namnet Connection används.
– Vi vill skapa en mötesplats för människor i regnbågens alla färger att träffas och lära känna varandra genom att mingla. För närvarande finns det inte många ställen där människor kan mötas på detta sätt och ta en öl tillsammans.
I framtiden planerar man att arrangera större fester i samarbete med en annan aktör, men först vill de bygga upp nätverket.
– Mirre och jag drev Connection ett tag tidigare innan hon flyttade till Thailand, och vi vill dra igång detta igen för att bredda regnbågsscenen. Till att börja med arrangerar vi after work och häng, och när vi har etablerat vår målgrupp kommer vi att arrangera större fester också.

Mirre säger att konceptet ska kännas vuxet, avslappnat och vara ett cool ställe där alla kan känna sig hemma.
– Många saknar denna typ av social interaktion och är kanske inte jättesugen på klubb eller hög musik. Det ska vara mysigt, socialt och hemtrevligt där man kan umgås med bakgrundsmusik.

Aptiten’s Hörna öppnar dörrarna för den nya satsningen och Connection kommer att ha hela stället till förfogande. Med bara 30 sittplatser, rekommenderar de att man kommer i tid för att säkra sin plats.
– Vi ser fram emot en fantastisk kväll fylld med glädje och festligheter, och vi hoppas att ni kan komma och fira tillsammans med oss.