THE BLUE OYSTER
Elecktra
uppträder på The Blue Oyster i Hornstull på torsdag. Det blå ostronet inleder påsken redan på onsdag med traditionsenlig bingo med Gretchen 19.39 och 21.00. Och på skärtorsdagen intar Unna daj-donnan Elecktra scenen runt 21 för ett framträdande. På långfredagen och påskafton fortsätter festligheterna till 01 och då med djs, äggjakt, påskharar och hemliga drag uppträdanden…

XCAPE
Fontana
intar scenen på XCAPES stora fest Fortuna Easter Edition på lördag. Festen som pågår i hela sju timmar bjuder på hela fyra internationella dj:s; Brasilianska AnneLouise, spanska Binomio, israeliska Efrat Naaman och italienska Simone Novembre. Och lägg alltså Fontanas twerkiga energi på det. Plus gogo-dansare från Italien, Spanien och Kuba som kommer att bjuda på en het och svettig show under kvällen. Aye!

BACKDOOR
Nyligen utslagna Santana Sexmachine tar flyget upp till Stockholm för att showa med Vanity VainBackdoor på fredag under Hits Fridayyy!  Alltså två Drag Race Sverige-ikoner samma kväll! Showtime runt 01.30, och DJ:s är Emilio Ramos och Hank. Men Backdoor utlovar fest hela veckan så redan dagen innan är det KINK med två dansgolv och dj:s som Andree Bohlin, Ms K och Marcus Klockare medan Emilio Ramos drar folk i The Hole. Musiken? Techno, House, Pop och Eurovision!
På lördag vankas det stor Körvfest på Backdoor med två stora dansgolv och dj:s som Amar Alemao, Amin, Pamela och Emilio Ramos. På scenen står sexiga go-gos från Spanien och det blir korv till alla vid 03!

MILQ
MILQ
fortsätter festandet i de nya lokalerna på Nybrokajen 11 med en stor fest på skärtorsdagen. Think Pink! är ledordet och Dj:s är Dj Milqman, QX-Ronny och Imaa Queen medan Hector Lopez kör sin nya singel Veneno. Dessutom blir det Gogo-boys. Öppet till 03.

KIND PEOPLE CLUB
Kind People Club kör fest i Fållan med en sjujäkla uppställning: DJ Koze (Pampa Records), Stuzzi, Beniwasta, Antonsson, Samuel’s Gay Bar, DJ Demba, DJ Fatty, DJ VV, Dragbingo med Ivana De Vorce, Luciano Leiva och Nasty Nate. Fest till 04.

FIST
Nioårsfirande Fags In Stockholm Together (FIST), bögklubben för alla queers, kör #12-fest på torsdag 22-03. De har bjudit in ”ett hett hemodlat harem av homos and homies”; Mattias El Mansouri, Ramadonna, Staffan Lindberg & Pjotr och så kör rip ME live. Platsen är Hus 7 i Slakthusområdet.

SFURP
På söndag blir det tittfest och storbildvisning av Drag Race Sverige med försnack och eftersnack med Miss Petersson a la Carte & MartinCarl och Idol-bekanta gästerna Julien Keulen och Sebastian Rydgren. Dessutom gästar Dj Pamela i panelen på Tap Room Kungsholmen. Och, så kommer även Santana Sexmachine att dyka upp! Påskhelgen till ära spelar Dj Leo B musik och festen pågår till o1!

DRUGA – Scandic Crown Malmö

Cabaret Moulins Elecktra leder succevisning av Drag Race Sverige varje söndag. Denna påskdag drar Unna Daj-drottningen med sig Admira Thunderpussy på visningen. Kom i tid! Populärt som tusan. Tiden är 20-23 och programmet startar 21.00 och visas på storbildsskärm.

BEE
Bee Bar
i Göteborg håller på att sommarsäkra utserverivingen och kör öppet som vanligt i påsk. Linus spelar fredag och Christo på lördag. Öppettiderna är som följer: Skärtorsdagen 11.30-00.00 Långfredag 12.00-03.00 Påskafton 11.30-03.00 Påskdagen 12.00-22.00 Annandag påsk 12.00-22.00

GRETAS
Gretas
kör såklart stort påskpartaj: Fredagen är det DJ Mia och Pete Love medan lördagen tas över av Dj Ceccon och Pete Love. Öppet 22-05!

SECRET GARDEN
Dessutom kör Secret Garden öppet som vanligt varje dag till 03.

SLM
Fetischscenen då? SLM Stockholm har ”Good Friday Night” med öppet till 02 på fredag, och påskafton blir det ”Fetischkväll” till 02. Och SLM Malmö kör ”Påskknull” 22-02 på påskafton med klädtemat ”maskulina kläder och alla fetischer”.

PATRICIA
Supersöndag är alltid supersöndag. Patricia kör öppet mellan 20:00 – 05:00.