I samband med Klubb Abzints KinkBash på Stadsgårdsterminalen nu på fredag så har även SLM Stockholm och Dekadance passat på att fixa extra evenemang liksom dessutom Wish, Club Sade och KinkClub.

Onsdag kväll görs en gemensam fest för medlemmar i SLM Stockholm och Dekadance på Wollmar Yxkullsgatan. Medlemskap i någon. av klubbarna krävs och dresscode är strikt. Läder, gummi eller uniform, och då menas riktig uniform och inte bara cammobrallor, låter ordföranden Lars på SLM meddela. Biljetter kan köpas fram till 18.00 idag, obs endast förköp gäller. Gemensamma fester mellan SLM och Dekadance planeras att hållas två gånger om året, berättar Lars.

KinkBash på fredag

Även klubben Wish har utannonserad fest den 17 maj för bdsm- och fetisch-intresserade kvinnor*, icke-binära och transpersoner.  Och Club Sade har lekfest i Judarskogen. På torsdagen är det AKB, dvs Another Kinky Bar, som har mingelfest i Hägersten och som i alla dessa sammanhang krävs medlemskap.

På fredag mellan 13-01 är det så Kinkbash på Stadsgårdsterminalen. Det blir seminarier och workshops kring bdsm och fetisch, utställarområde för föreningar, butiker, second hand och konst. Och såklart är baren öppen till 01.

SLM Stockholm har fredag och lördag sitt Poolparty, populär fest om än inte superkinky-inriktad.

På lördag avslutas denna generiskt växande Kinkyhelg med att Dekadance har en slutsåld fest på Slakthuset.