Det är ovanligt många regnbågsställen öppna på Midsommarafton i år. Värt att stanna i stan eller ta sig in igen lite tidigare!

Även om Backdoor tar paus fredag och lördag så håller The Blue Oyster Bar öppet på självaste aftonen 20-01 och på Midsommardagen 16-01.

Mellan 12-16 blir det traditionsenligt Midsommarfirande på Hasselbacken. Denna gång är det Lillan och Tjorven som med musikern Nils Närman Svensson får barn och vuxna att dansa runt stången.

Mälarpaviljongen håller traditionsenligt stängt Midsommarafton så att personalen kan ge sig ut i gröngräset och leta sju sorters blommor. På Midsommardagen är det dock öppet igen med fest såklart!

Även Side Track har som tradition att låta sin personal njuta av Midsommardagarna och håller därmed stängt fredag och lördag.

Men The Secret Garden har, som alltid alla dagar, öppet även på Midsommarafton. Med öppet till 03 är det det ställe du kan hänga på när solen börjar gå upp igen.

Vill du uppleva dygnet runt-fest och Midsommaryra så har BRONX – NYA Bastun fest på aftonen. Dansen får fart genom Eram från Brasilien, Greta Westling, GT7 från Tbilisi i Georgien.

Traditionsenligt har SLM öppet på Midsommarafton, numera dock inte mixade midsommarbord, utan öppet för medlemmar i killarnas läderklubb.