Fashion Pack återvänder till Strömpis i Örebro ikväll med en färgsprakande show som de kommer spela varje torsdagskväll under sommaren. Vi tog ett snack med Thomas Johansson, som väl får anses vara lite av stjärnan i gruppen.
Hur känns det Thomas inför kvällens premiär?
– Det känns toppen. Vi är tillbaka igen på Villa Strömpis där vi varit under många år tidigare, men nu är det fem år sen faktiskt.
Kan du berätta lite om kvällens show?
– Showen heter ”Welcome to the party” och det är så vi vill att det ska kännas från början till slut varje showkväll.
Ni gör ju alltid  imitationer av kändisar, vilka kommer vi få se på scen denna gång?
– Vi kommer bland annat att göra en hyllning till Dame Edna som gick bort tidigare i år, Eva Rydberg tolkar Loreens Tattoo och så gör vi både Wahlgrens värld och Young Royals. En av våra dansare måste vara Edvin Rydings okända tvillingbrorsa, de är så sjukt lika!
Hur är upplägget för kvällen?
– Det är ett klassiskt krogshowkoncept med middag innan showen som är men man kan såklart även bara komma och ta en ståplats och titta på föreställningen om man vill. En sak som är ny för vår del den här gången är att vi har mycket saker live i både sång och prat vilket jag tycker är extra kul. Några av danskillarna är ju utbildade musikalartister och det måste man ju använda tänkte jag.
Medverkande i Fashion Pack är i år: Thomas Johansson, Kevin Reyes och nya dragstjärnan Leo Steen. Och dansarna Max Ek, Simon Strandahl, Leo Hadders och Konrad Samsel.