Ikväll fredag är det smygstart på en vecka av fest, debatt och aktivitet för kinky-, bdsm- och fetischfolket. Nystartade Stockholm Leather Social har sin månatliga träff utanför Side Track. Alla välkomna, gärna i sina favvofetischer, men även vänner i bomull välkomna! På SLM, tvärts över gatan är en av årets mest hektiska veckor inleds. Fredag barhäng och lördag naket (dvs knökfullt) med Dj Andemon som får igång helikoptern.

måndag inleds Stockholm Pride och för Kinky-firande blir det seminarier i Pride House redan första dagen. Bland annat berättas om latexkläder och i ett annat seminarium får du veta vad som händer på SLM och i ett seminarium talas om fördelarna med att vara ”neuroqueer”, dvs ha neurofunktionsvariationer och vara queer.

Tisdag börjar på Pride House med seminarier, bland annat BDSM ABC och ett möte med läderbögen! På kvällen har SLM öppet för ungdomar. Strikt åldersgräns 18-35 år och på SLM är det endast medlemmar som gäller. Kolla deras hemsida för info om hur du fixar medlemskap, länk hittar du i eventet här nedan. Puppy Play Sweden har ett fullbokat program som inleds med en båttur dagtid till Kärsön på tisdagen.

onsdag öppnar Kinkykvarteret i Pride Park. Ett inhägnat område med 18-års åldersgräns där Sveriges alla kinky och bdsm-föreningar har uppvisningar, seminarier och så finns flera av landets specialinriktade kinkybutiker på plats. Brukar vara festligt och fullsatt av folk uppklädda till tänderna och lite mer slappa fetisch-gäng som inte pallat dra på sig läderbrallan. I år ser det ut att bli ne blöt Pride som gissningsvis kommer många klädda i gummi och latex vara på plats.

På kvällen har SLM öppet hus för killar mellan 22-03. Öppet hus betyder att du inte måste vara medlem, men dock gäller dresscode. Innan dess käkar Puppy Play Sweden tidig middag ihop på Biblioteket Live.

På Backdoor är det Kink-tema på onsdagskvällen. Sju DJs på Main Floor och så ett Pop, Hits och Eurovisiongolv. Förköp kan du fixa till den kvällen och Backdoors all fester här.

Torsdag blir det seminarier i Pride House, häng, fest och aktiviteter i Kinkykvarteret och på kvällen Öppet hus för killar på SLM. Another Kinky Bar har öppet på hemlig plats, eller snarare hemlig för de som inte har konto på Darkside. Öppet 18-01.

Fredag bjuder på en spännande performance i Kinkykvarteret. Grebnellaw aka Pussy the Cat, Ruccola Hängbjörk och Petunia YXZ i en draguppvisning som ”bidrar med nya objekt och interaktioner som tar BDSM in i ett territorium av outforskad fantasi.”

Puppy Play Sweden är på Puppy Walk i Tantolunden på dagen. På kvällen har SLM öppet för medlemmar, och det lär ju många ha blivit vid det här laget så kom till klubben i tid! Fetischkväll denna kväll så ta på dig några av dina finaste kläder.

OK nu kör vi! Parad där såklart alla Kinkyföreningar går med. OBS ta med massa vatten om du har tunga läder eller tighta gummikläder. OCH tänk på att skydda delar där du lätt får skavsår, som tex knäveck! Kinkykvarterets sista dag med bland annat dresscode-uppvisning från SLM, Kinky Burlesque, rep-performance, ponnies och puppies på besök och helt enkelt häng med polare!

På kvällen har Dekadance sin stora Perv Pride-fest på Slakthuset. Biljetter hittar du här. SLM har XXL Berlin Club vilket betyder strikt dresscode, inget tjafs helt enkelt, är du på läderklubb är det läder och gummi du skall ha. Fatta! Innan käkar BLUF middag på Hotel Hellsten, BLUF är gänget med just full lädermundering!

Även om föreningen Stockholm Pride envisas med att i sin kommunikation avsluta Prideveckan på lördag, så pågår festivalen till och med söndag! Så bland annat Kinky Pride lever vidare med att SLM har en After Pride Pub mellan 18-22.