Ikväll är det sista chansen att njuta av Mälarpaviljongens prakt i form av blommor, personal, gäster och inte minst artister! Sedan april i år har mat, vin och musik blandats såväl när solen strålat som regnet porlat.

– Så hur sammanfattar du säsongen Arto Winter?

– Jo men det började ju urstarkt, mens edan som alla vet var ju juli och augusti kanske inte det bästa av sommarmånader, svarar restauratören. Så har ju september varit en som en ljuvlig sommarmånad så i slutändan har det tack vare alla våra stammisar varit ett helt OK år för oss.

Ungefär som vi alla kan sammanfatta det ljus halvårets väderförhållanden. Helt OK.

Arto Winter passar även på att berätta att det var ”enormt kul” att efter många års frånvaro var en av restaurangerna i Pride Park samma år som festivalen firade 25 år.

– Vad händer nu sista kvällen?

– Jo men vi har ändrat lite i år och istället för att ha soppa en vemodig söndagseftermiddag när alla skall arbeta dagen efter, så slutar vi i år lördag kväll med att göra en festligare avslutning. Det passade även för vår Drag Race Sverige-vinnande Admira Thunderpussy så nu kommer hon och uppträder till piano. Traditionell soppa från 17 och sedan avslutar Admira med sin galashow!

– Och sedan går ni i vinteride?

– Sedan börjar en annan fas av vårat verksamhetsår. Vi får en liten vilopaus, utvecklas vidare och så förbereder vi oss vår vårt 20-årsfirande med start då vi öppnar den 12 april