Den 21 februari är det premiär för Club Purr på Marie Laveau. Purr är en queerklubb där house varje onsdag blandas med hits.
– Vi välkomnar transor, bögar, flator, deras straighta vänner, alla som stryker hbtq+ världen medhårs, berättar Mika La Chica, som står bakom satsningen med Johan Priebe och Emil Bjursell.

Vad har Purr som andra inte har?
Mika:
En extravagant fabulös trio som tar Stockholms festliv till nästa nivå (skrattar). Vi vill ta tillbaka den rätta meningen med ”lillördag” och inviger Marie Lavaus nyrenoverade lounge och nattklubb med plats för 500 personer. Här kan vårt community dansa loss till Dj:s på en onsdag! Och sist men inte minst: Emil, vår egna skarpögda påfågel i dörren.

Vilka hoppas ni locka?
Johan:
Alexander Skarsgård och en ”sugar daddy” till Mika. Utöver det, alla öppensinnade som stryker queercommunityt medhårs och vill skapa magi på en onsdag.

Varför just namnet Purr?
Emil:
Mika insisterade på det och bitchen gav sig inte. Hon har för lite purr i sitt liv och så lät det bra!

Är det mer barhäng eller fokus på fest?
Mika:
Här är det fest, gossip i loungen och minnesluckor på dansgolvet! Ska det purras på riktigt så sök upp Johan…

Vad är det för dj:s?
Emil: Våra resident DJ:s är Mika La Chica och Johan Priebe. Och så kommer vi att ha gästspelade DJ:s. Inriktningen är dansant house med inslag av hitse och kanske en tryckare eller två som avslutar kvällen.