Lördag är det dags igen för Basem Kasems numera fullsmockade dansfester. Dansfester och multimedia-shower kanske blir en bättre beskrivning.

Efter förra gångens premiär i Fryshusets lokaler i Hammarby Sjöstad, åtrevänder X-Cape med temat ”Planet X – The planet of freedom and love”.

– Det blir en futurisk upplevelse man sent kommer att glömma, säger Basem Kasem. Till den produktionen har vi bjudit in 3 internationella DJs, från Irland, Chile och Italien. Dj José Rendon, Chris Turina och vår resident Dj Simone November.

Dessutom kommer, vilket blivit något av ett varumärke för klubben X-Cape, GoGo-dansare att uppträda.
– Det är 6 sexiga performers och GoGos som kommer att anlända från London, Barcelona och Milano för att hetta till atmosfären, berättar Kasem.

Showen börjar vid 01, lokalerna öppnar vid 22 och festen slutar vid 05. Redan nu, berättar Basem Kasem, har de tre första ”releaserna” av förköpsbiljetter sålt slut, men det. finns kvar av den sista ”releasen”.

– Vad ser du mest fram emot inför kvällen?
– Jag ser framemot att leverera en toppen upplevelse till alla våra gäster, men jag är också supertaggad på den häftiga scenen och dekorationen vi har förberett, svarar Kasem.