Vi har både deltagit i och hört talas om DragBingo. Men detta är något helt annat. Nu talar vi om HysteriaBingo med Apan Olle som tagit med Leo.B och Miss Pettersson!

Miss Petersson och Leo.B på Hotel Kung Carl

Onsdag kväll, bord går att boka eller så hänger man i baren och blir extra utsatt om man råkar vinna! 47 kronor kostar en bricka och i det hela kan det ingå frispel, rockringsbonanza, inomhusversion av klackrace, konfettibomb, megafonterror och en massa drattande på rumpan!

– Inget vanligt lugnt bingo, stanna hemma eller åk till Sundbyberg! Så sammanfattar Leo.B kalaset och berättar att ”apan Olle kör lite yl då och då, men kommer köra Fågeldansen och kurragömma med publiken.”

– Jag bjussar på mig fina sångröst i flera allsångslåtar och bingovärdinna i största allmänhet på scenen och mellan borden, uppe på balkongen. berättar Miss Pettersson.
Leo.B  är musikansvarig, bingohost, klackraceansvarig och konfettiexpert. och tillsammans kör de tre rockringsbonanza
– Vad är det för publik på era hysteriska bingokvällar?
– Väldigt blandad publik, unga, gamla, tjocka, smala, glada gays, tanter, farbröder, lammkött och bilhandlare, svarar Leo. B och lägger till ”lite kändisspotting”.
– Berätta om restaurangen ni kör bingo i!
–D et är en fransk restaurang så fransk meny, folket har varit nöjda med maten so far!  Det finns även en a la carte meny och det är poppis med olika drinkar från baren, men mycket bubbel, skumpa, dagens och lite härlig öl, berättar hon vidare

Start 19.00 ikväll!