På fredag är det dags igen för det populära eventet Stockholm Leather Social. Men nu för första gången hålls det på annan plats är hos Side Track. Eller rättaresagt, en gång var Leather Social på annan plats, under höstens Folsom i Berlin!
– Under året som gått så har Stockholm Leather Social vuxit så mycket att våra deltagare efterfrågar en större lokal, berättar Erik Nilsson som syr ihop träffarna och säger att idén nu är att vara på nya platser varje månad.
– Det kommer möjliggöra för oss att fortsätta växa i numerären och kunna bejaka ytterligare läderkulturella uttryck som annars är skrymmande.

Helt kör för läderträffar hos Side Track är det dock inte.
– Personligen så kommer jag att sakna att ha träffen på min kvarterskrog men kanske kommer vi tillbaka till sommaren, säger Nilsson.

Nästa Stockholm Leather Social blir nu på freda hos Whippet Lab & Social Justice Club.
– Det känns väldigt roligt att det finns så stort intresse för träffen och att lädersammanhangen växer i Stockholm. Det har verkligen skett en slags pånyttfödelse i staden.

Leather Social är ett öppet event så är det bara att komma förbi och hänga, käka, ta en bira och gärna i dina läder/fetisch-kläder.