På fredag är det sista gången för säsongen som Stocholm Leather Social fixar träff på Whippet Lab and Social Club. Det blir dessutom sista gången någonsin då restaurangen på Rutger Fuchsgatan nära Skanstull stänger med en avskedskväll den 10 maj.

– Efter nästan sju år slår Whippet Lab igen dörrarna. Stockholm Leather Social utlovar en storslagen avtackning på fredag med allt som Stockholms lädervärld kan tillstå, lovar Eric Nilsson.
Vi har trivts mycket bra på Whippet Lab och vill visa vår uppskattning. Whippet Lab skapade ett utrymme som bejakade hela Stockholms queerkultur och det bör uppvaktas.

Fredagsträffen startar vid åttatiden och denna gång blir det även besök av boot blacks som tar hand om läder som tagits på och med.

– Månadens social är den sista inomhus för säsongen, berättar Eric. Nu är våren här och läderkulturen intar sin rättmätiga plats på gatan, sista fredagen i maj på Side Tracks uteservering!

Träffen på fredag kväll har inga dresscode-krav även om självklart läder, gummi, uniform och fetichkläder är extra välkommet.