Zorba Asplund, som redan 2022 utsågs till ”Rising Star” på TikTok och som arrangörerna Klubb Republik nu kallar ”sensation” och idag den 44:e mäktigaste på appen enligt Svenska Dagbladet gör sin DJ debut lördag kväll när det blir Pridefest på Arbis i Norrköping.

– Är så peppad och ärad att vi i Republik får arrangera East Prides Efterfest i år igen, säger Emma Lindström, projektledare för festen hos Klubb Republik. Det kommer bli en fantastisk nattklubbskväll!

Förutom Zorba Asplund spelar även Dj BJ ”alla killarna vill ha han, alla tjejerna vill va han”, säger Klubb Republik på sitt Instagram. Och sista spelningen blir inhouse-DJn Soreng som levererar Eurodisco och schlagers.

Det finns falafel att äta mellan drinkarna och vill du tatuera dig är Anna och Pablo från Sacred Ink på plats. Pop Ups blir det av Miss Limunada och House Of Silvfer.

Arbis-teatern kommer fyllas av queers för en färgsprakande pride-natt, utlovar arrangörerna.
– Det är viktigt för East Pride att festarrangören förstår och prioriterar de faktorerna som gör att queer-personer inte alltid känner sig trygga på vanliga klubbar. Därför är vi så glada för vårt samarbete med Klubb Republik som skött det här exemplariskt, säger Kristin Rannamaa, ordförande East Pride.
Innan festen är det såklart Norrköpings PrideParad som startar lördag klockan 13 med samling vid Stadsbiblioteket för att gå till Folkets park.