Klubbmingel

För Majsan och Mirre kändes det ganska kluvet med att öppna G på Kolingsborg med tanke på att Kolingsborg är en så stor lokal.
Mirre hade dessutom tänkt ta lite semester efter Connections stängning. ”Men varför ska man vara ledig”, undrade Majsan, och så satte de igång med förberedelserna av Club G.
Under två veckor, 24 timmar om dygnet, så städades och målades nästan hela lokalen invändigt. Hela Gula gången skurades och polerades så det skulle vara skinande rent under premiäröppningen.
Majsan berättar att de gamla gästerna från Connection har följt med till Club G, ”och det är vi oerhört tacksamma för” säger Majsan med sitt varma leende.

Hela källaren är omgjord och ommålad från tak till golv. Mirre med personal har lagt ner en massa tid för att hela stället ska vara topp. Kolingsborg är trots allt en av de bästa klubblokaler i Stockholm som kan erbjuda scen och flera olika dansgolv.

Meningen var att denna kväll skulle Jonas Hedqvist uppträda för Clubb G’s gäster, men den storm som drog över södra och mellersta Sverige satte stopp för det hela. Omkullvälta träd över de svenska vägarna gjorde vägen till Stockholm oframkomlig.
Trots att han inte kunde ta sig fram så var det en mycket god stämning och bra drag bland gästerna.

Just nu ser Majsan och Mirre fram emot en dansant vår med en massa roliga händelser. Tillsammans med Dj Pjotr presenterar de ofta nya DJs på electrogolvet. David Roiseux och Dj Ville är två stjärnskott. Dj Sanaz kommer vi även få se mera av.

Framåt EuroPride dundrar de på med deras årliga Miss Gay Sweden tävling för tjejer. Nyheten för i år är att Miss Gay kommer att vara öppen för alla oavsett kön.
För tjejer kommer Majsan och Mirre att köra MouseClub på Hornsgatan 62.
Våren och sommaren är fastspikad liksom fester flera dagar i rad under EuroPride 2008. Majsan och Mirre är som eld och vatten, men kompletterar varandra väldigt bra. Därav har Majsan hand om MouseClub liksom deras porrklubb för tjejer som är på G (gång) inom kort.

Gästerna


Christian, Mirjam och David


Denise Lyckeskoh, Camilla Pantzar och Carro lockade loss


Festprissarna ”Håkan Bråkan” och ”Sockerfri” på Club G


Mari Falk och Victor Bergman


Mary Ström, Henric Olsén, Mårten Jeppson och Marielle Parke


Micke och Stefan


Rikard, Freddy och Samuel


Sulle, Mikael och Erik


Uffe, Madde och Tony

De som fixar festen


Mirre och Majsan


Hans Johansson i kassan med entrévärden Karolina


Dj Inca (Janniva Tornqvist


Dj Christer Broman


Och kvällens electrokung, Ville Gustafsson

Club G på Qruiser

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=96389

Publicerad: 2008-02-23 16:00:00