Är ni redo för ”Ett liv i rosa”? En show med Babsan och fyra dansare och med nyskrivna låtar av bland andra G:son och trion bakom La Dolce Vita (Larry Forsberg, Sven-Inge Sjöberg och Lennard Wastesson).
I pressreleasen om ”Ett liv i rosa” kan man läsa:
”Det blir precis som det låter – det blir show, glitter och gala och skratt. Stora shownummer med dansare och roliga sketcher och monologer. Allt är baserat på riktiga händelser i Babsans liv och uppväxt. Vi får på ett humoristiskt sätt följa Babsans första stapplande steg på Folkparks-scenerna via militärtjänsten till flytten mot storstaden och de större scenerna – striptörshower, dragshow, operett, musikal och melodifestival. Och mer därtill.”
– Det är ju mitt liv men jag spelas av Babsan under hela showen, berättar Lars-Åke för QX. Så det är Babsan som gör lumpen, inte Lars-Åke.
”Ett liv i rosa” har premiär i Vara den 12 november och spelas på 17 ställen runt om i Sverige, däribland Göteborg, Malmö, Karlstad, Örebro, Halmstad, Gävle med flera. Avslutningen sker i Norrköping den 17 december.
Showen regisseras av Hans Marklund.
– Det ska blir så otroligt kul, säger Lars-Åke. Jag och Hans har pratat om det här under så många år, men det är alltid något annat som kommit i vägen. Men nu äntligen blir det av. Och vi har redan börjat skriva manus och det blir superkul om jag får säga det själv.

Det är inte alla som vet att Babsan har ett förflutet som tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist för att nämna några. Född och uppväxt i Skutskär och granne till nöjesparken Furuvik – och det satte sina spår, Babsan är ju som en hel nöjespark. Och nu ska alltså Babsan ställa sig på scen för första gången i sin egna stora show: ”Babsan – ett liv i rosa”!