– Vi är oerhört stolta och glada över att vi får möjlighet att bjuda vår trogna publik på just den artist vi länge själva har önskat skulle gästa Mälarpaviljongen, säger Arto Winter. Den här kvällen kommer vi sent att glömma och vi hoppas och tror att hon kommer att trivas hos oss.

Carola kommer tillsammans med sitt 5-mannaband att framföra några av sina största hits men också bjuda publiken på smakprov från sitt nya material, tillika några svenska och engelska klassiker.

– Jag blev extra glad när förfrågan kom från Mälarpaviljongen om ett gästspel då det är en av mina absoluta favoritrestauranger i Stockholm och för att jag kände en ömsesidig respekt när frågan ställdes. Jag blev varm i hjärtat, säger Carola och fortsätter.

– Att vi valt för kvällen att hedra Regnbågsfonden är något jag vill stödja i kampen för alla människors lika värde över hela jorden och för att jag vet att omsorgen når fram, säger Carola.

Arrangörerna hoppas att publiken ska vara delaktig under kvällen genom att ge sitt bidrag till Regnbågsfonden via swish eller genom att bli månadsgivare i fonden.

Vad: ”Late Summer Sunset Concert” – med CAROLA!
När: Nu på söndag kl 19.30
Var: Mälarpaviljongen, Stockholm.
Kostnad: Fri entré