Att björnkulturen blivit mer och mer populär är årets bildtävling Pridebilden 2010 ett gott tecken på. Helsingforsmedlemmen Vallila77 tog årets bild som föreställer sex björnar på Skinnarviksberget i Stockholm med Stadshuset och Hötorgshusen i fonden. De sex har varsin björnmössa och en tröja i en av regnbågens färger! Bilden har länge legat i topp och hamnade så alltså slutligen, tack vare antalet röster, förstaplatsen.
Vinnaren tilldelas glaspokalen ” Sugar Dandy De Luxe” från NK Glas, Porslin & Kök designad av Åsa Jugnelius.

Vinnarbilden 2010

Andra plats, med 3,6 poäng i snittbetyg och 575 röstande, hamnade Zazarza på med en morgon(?)-bild i lätt grådis bild där en person är på väg att sätta upp en regnbågsflagga i en lyktstople. Zazarza får en weekend på Hotel Courtyard by Merriot i pris för sitt vackra och drömska foto.

På tredje plats hamnade albas bild, med 3,5 poäng i snitt och 1044 röster, på ett av alla barnen som deltog i årets Pride-parad. Rosa öronskydd, strålande smile och regnbågsflaggan i högsta hugg.
Kärvänliga män, regnbågsfärgad spike-frisyr, stolta föräldrar och RFSLs avdelning i Prideparaden ”Marching for those who can’t” placerade sig sedan bland de totalt åtta som får Qruiser guld ett år i pris.
Grattis till alla tävlande – kolla in bilderna och njut av sköna Pride-minnen.

Se alla Pridebilderna på Qruiser.com