– Det är jättekul att den blivit så uppskattad, säger Lindy Larsson, en av de medverkande i den collageartade föreställningen. Regissör är Ronny Danielsson som också regisserat kritikerrosade Hair på Stockholms Stadsteater.
– All we need is love är en bögfest. Den är underhållande men med politiska stråk, den berör viktiga ämen, fortsätter Lindy Larsson.
– Styrkan är att den bygger på intervjuer om vad som rör sig i huvudet på helt vanliga Malmöbögar. Samtidigt är en av mina huvudkaraktärer en kille från Bagdad som inte kan vara öppen, som berättar om dödsstraff för bögar. En annan är transa, dragqueen. Det är också viktigt att ha med eftersom bögvärlden kan se ner på fjollor.
Ni fick jättefina recensioner. Enda kritiken handlade egentligen om att All we need is love kunde uppfattas som lite väl mycket grundkurs i bögkunskap, att den handlar så mycket om att komma ut.
– Jag kan förstå den som tänker så. Och jag själv är öppen, men när jag började reflektera över mitt liv så insåg jag att jag inte är öppen i alla situationer, att jag tittar mig omkring när jag kysser min kille på stan. Och genomslaget föreställningen fick hos allt från skolungdomar till pensionärer visar att den behövs!

Mårten Svedberg, Magnus Schmitz, Lindy Larsson, Bashkim Neziraj
Göran Dyrssen, Mårten Svedberg, Lindy Larsson, Bashkim Neziraj