– Det var viktigt för mig att göra en äkta kärleksfull skildring mellan två människor, med enkla passionerade beröringar, känsloladdade smekningar samt att se på varandra med lustfyllda blickar – som betyder så mycket.
Så berättar fotografen och filmaren Johan Dunder om sin nya film som är del tre i hans ”Bedtime stories” filmade med ”öppen och personlig känsla i en vitbäddad säng kombinerad med passande musik till – och alltid i klassisk svartvit ‘dogmafilm’”.
– Man ser alldeles för mycket ”ytlighet” nuförtiden, och glömmer bort att det finns en känslomässig längtan för närhet och ömhet mellan två som delar kärleken.
Vi glömmer helt enkelt bort, eller ger oss inte tiden till att ta hand om varandra, säger Johan om varför han beslutat sig för att spela in filmen fylld av lust och passion mellan två killar som dessutom planerar att gifta sig när sommaren närmar sig!
Och vi tackar och tar emot, svältfödda på erotiska beskrivningar av manlig sexualitet, långt från den i längden tröttsamma porrestetiken.
Johan Dunder har dessutom mer på gång.
– Nästa projekt är en inspiration från filmen Midnight Express, där ni kommer att se en man som blir jagad … och remixen på musiken är fantastisk, säger Dunder. Mer kan jag nog inte säga i dagsläget förutom att den filmas så fort det blir plusgrader!