På onsdag är det nypremiär för stand up-klubben Humormaffian på Judy’s, och det saknas inte ämnen att skoja om konstaterar Pernilla Hammargren som är en tredjedel av kärntrion.
-Jag tänkte kommentera att prins Daniel kom ut i kostym direkt efter förlossningen, han var så stylish. Precis som jag när jag hade blivit förälder, berättar Pernilla Hammargren. Hon funderar också på att ta upp #homoriot och så blir det ”glada” temat ensamhet.
– Apropå det kommer jag berätta om att jag ett tag var med i ett coolt hårdrocksgäng och vågade inte komma ut som det stora Whitney-fan jag var.

Vilka andra uppträder på onsdag?
– Det blir förstås Moa Svan men Liv Elf-Karlén har fått föräldraledigt. Bianca Meyer och Beatrice Linder kör några grejer och så förstås imitatören Shanthi ”Regina Lund” Rydwall –Menon.

Apropå monarkin, det ryktas om att du uppträtt på en kunga-klubb?
– Haha, ja, eller nej. Det var en privat klubb. Min mamma skickade dit mig som en slags 50-årspresent för att uppträda. Hon sa inte att dresscoden var smoking så jag kom dit i en t-shirt med Rockymotiv. Jag har aldrig varit på ett sådant ställe innan, en herrklubb men dit kvinnor ändå fick komma. Tydligen hade kungen hängt där tidigare.