Aaron Carter slänger fram familjejuvelerna på scen i sin kommande roll. Den före detta barnstjärnan och flickidolen ska medverka i en Las Vegas-uppsättning av Naked Boys Singing! – och ja, det blir precis så naket och campy som titeln antyder.

Musikalen Naked Boys Singing! debuterade off-Broadway år 1999, och bjussar vanligtvis på åtta snygga män som sjunger om att komma ut, leva som gay, kärlek, porr och mycket annat.

Lillebror Carter slog igenom i slutet av 90-talet, i skuggan av Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter. I vuxen ålder har Aaron (nu 33 år) försökt etablera sig som rappare och Broadway-skådis… när han inte poserar på vuxensajten Onlyfans.

”Den nakna kroppen är en vacker sak”

– Jag tycker att den nakna kroppen är en vacker sak. Vi föds alla nakna. Jag älskar OnlyFans, jag har varit modell där i över ett år nu och folk är väldigt upplyftande. De får dig att känna dig attraktiv och må bra. För mig handlar det inte om pengarna, utan om fansen, säger han till Variety.

Flickidolen kom ut som bisexuell 2017 och meddelade media att han är ”redo att börja dejta män”. Idag är han dock förlovad och väntar barn med modellen Melanie Martin.

Carters showtalang, och penis, går att beskåda i Naked Boys Singing! i tolv veckor i höst, ifall det låter som din typ av kulturupplevelse.