The [TJEINCH] är en musikalisk amatörforskning om vår skräckblandade förtjusning till förändringar där musik, texter, film och tankar möts på temat förändring, det vill säga, [TJEINCH].

– Jag har fortsatt på min inslagna bana, sedan jag började sjunga vid 48 års ålder, med att skriva svenska texter till musik jag älskar, säger Magnus Skogsberg.
Föreställningen [TJEINCH] är Magnus första soloföreställning och nu får han chansen att både sjunga och berätta personligt, och om det som han tycker är och har varit det svåraste hittills i livet:
– Att hänga med i livets svängar och våga förändra sig och sina tankar. Det blir både musik, texter och lite nerdimp i min YouTube-kanal som jag filmade själv i ett antal år. Min teori är att om vi tränar oss i små förändringar kanske vi bli bättre på dom större. Och med allt som händer runt oss i världen hoppas jag att jag har rätt. Och sen, till syvende och sist är det nog kärleken som utmanar och förändrar oss mest. Jag älskar den tanken som också avspeglar sig i mina musikval.

Ett fåtal biljetter finns kvar till dagens föreställning på Vasateatern i Stockholm kl 12.00.
Extra föreställning insatt lördagen den 15 april.

Biljetter hittar man HÄR!