Idag klockan 18-18.30 signerar Jonas Gardell sin nya roman Fjollornas fest som egentligen inte släpps förrän den 7 september, men redan nu har QX fått lov att sälja den under Stockholm Pride. Så kom och köp ditt eget ex till specialpris (209 kr) och få den signerad av Jonas Gardell.

Är du inte på plats i Stockholm och Pride Park kan du beställa den via QX Shop.

Om boken:
Stadens fjollor skulle minnas natten den 29 juli 1971 för att Club Etoile flyttade till Piperska muren och ställde till med en fest som kom att kallas ”Sveriges största fjollparty”. Taxi efter taxi rullar in och lämnar av dem – Kajsa, Bettan, Rosa, Nana, Jeanette, Frances och de andra fjollorna – de som i vanliga fall föraktas till och med av andra homosexuella. För en enda natt äger de världen. Samtidigt någonstans i en förort vaknar en liten pojke och stiger fram till fönstret och tittar ut åt det håll som staden ligger. Det är som han hör ett skratt. Som om något borta i staden lockar honom till sig.
Fjollornas fest är en bitchig, smärtsam, rolig, mörk och filmisk berättelse om fjollorna – då som nu bland de mest utsatta av alla.