⁃ Det är en dystopisk flatmusikal som utspelas på kvinnodagen 2015 efter ett val då Sverigedemokraterna och Svenskarnas parti har fått stor makt över landet, berättar regissören Adam Gardelin.

Han säger att det som händer den dagen får konsekvenser för framtiden. I stycket förekommer bland andra den lesbiska transkvinnan Beatrix, den coola DJ Katla och den adopterade gaykillen Aron.

⁃ Det är en fantastisk blandning vi fått till i musikalen. Vi hade premiär i lördags och det gick väldigt bra. Vi spelar ikväll, tisdag och på lördag. Det finns ett fåtal platser kvar.

Boulevardteatern satsar i övrigt på ett brett utbud. Fokus ligger på berättelser om och med transpersoner och lesbiska, berättar han.
⁃ Vi behövs som ett rum för hbtq-teater och queera berättelser. Den här typen av arrangemang har lite tendens att försvinna under stora Stockholm Pride, så därför vill vi fokusera och bjuda in till samtal nu.

Tillsammans med de konstnärliga ledarna Angelica Herger och Helene Eriksson har Adam Gardelin satt ihop ett program som i år har utökats med flera akter spoken word.
⁃ Vi ville göra saker annorlunda från förra året. Vi fördjupar och renodlar. Det finns många som brinner för de här frågorna och det finns många utövare som behöver stå på scen. Det är bara att köra!

Sara Birgen med ensemblen
Daniel Maurico