Marcus Tallberg som 2008 gav ut boken ”Bögjävel” tillsammans med Emma Björck, spelat i flera teaterföreställning, varit ordförande i RFSL Trestad, för att bara nämna några saker han hunnit med i sitt 26-åriga liv, arbetar nu för att finansiera utgivningen av boken ”Splittrat glas” på engelska.
Mikael, som är baserad på mig, är bög och hamnar mitt i sina föräldrars skilsmässa där han kämpar sig för att komma igenom ”levande”, berättar Marcus Tallberg om den nya boken och fortsätter om de olika karaktärerna:
Bella drömmer om att resa runt i världen och dokumentera men lär sig snart en väldigt viktig läxa. Kasper är killen man alltid kan räkna med men han känner sig osynlig, han är hemligt kär och vet inte hur han ska handskas med det. Erik blir fångad i sitt förflutna och får lärdom om en mörk hemlighet som har plågat honom.
Med hjälp av bokförlaget Idus söker Tallberg nu att via Kickstarter få ihop 32 000 för att ge ut boken på engelska. Till dags dato har han fått in dryga 27 000 så det är bara den där sista pushen som skall till! Gå in på Kickstarter för att läsa mer och för att stötta projektet. Tre dagar kvar!Kickstarter-insamlingen för Shattering Glass