Ombord finns allt du behöver och lite till. Det här är inte rederiets största båt men erbjuder ändå faciliteter som skridskobana, teater, restauranger för alla smaker, poolområde, klättervägg, windsurfing, tolvstegsprogram (läs anonyma alkoholister, drog/sex missbrukare) och en egen tv station. Underhållningen är även den maxad. I gårkväll stod Pam Ann för underhållning och i eftermiddag så har vi dansat DJ Warren G.

Kryssningar brukar vara stället som är lite posh och man gärna klär upp sig till middag men här är det linne och muskler som är dresskoden…
Resan går ut i Karibien och stoppen är tre till antalet. Det är knappast för resmålen som man väljer att åka på kryssning som denna. Här är det fest, underhållning och nya bekantskaper som ligger i fokus. Och inget saknas. 7 kvällar ombord och 7 stora fester samt mindre partyn med teman såsom björnfest, flatfest, poz, internationella kryssares kalas och självklart singelfest.

Förr oss är detta dag två ombord och vi tillbringar dygnet till havs. Här kommer lite bilder från de senaste 24 timmarna ombord.

Läs även: Gaykryssning lägger till på Haiti