Detta var den första kvällen med Vanity Vain som en del av C’est La Vie Sundays. Vanity och Patricia gästades av Tina Fisk, Herman Winter och Sam Silver. Det blev en kväll full av nitar, strass och läder, nätstrumpyxor, blekblonda hår och svart smink, luftgitarrer och slå-på-käften attityd.

Kvällen inleddes med att kvällens värdhennor marcherade in till Queens We will rock you och sedan blev det en kavalkad av rockklassiker och rockgenres med alltifrån glamrock till punk, svensk rockpop och americana med tolkningar av såväl Roxette, Lordi, Joan Jett, Journey, Placebo (m.fl) och givetvis Queen.

Gruppnummer blandades med soloakter, livesång och lipsyncs. Glam, glitter, punkig megafonsång, rock’n’roll helt enkelt! Kolla in bilderna från kvällen nedan.

Nästa gång, söndagen den 29/8 kommer Vanity åter vara vid spakarna och köra den första av flera kvällar på temat Legends & Icons.

Under dessa kvällar kommer värdhennorna att tolka och hylla en av sina favorit-ikoner/legender från populärkulturen. Tänk imitationer av Cher, Dolly Parton, Madonna, Beyonce, Britney, Elvis och så vidare. Värdhennorna denna gång blir: Vanity Vain, Misty Bubble, Tant Henrik och Tina Fisk!