Under tisdagskvällen höll QX tillsammans med Yearwood PR och UIP Sweden en exklusiv förhandsvisning av BROS. Filmen, den första romantiska komedin från ett stort filmbolag med gaytema och enbart HBTQ+skådisar i alla stora roller, har premiär nu på fredag den 28 oktober över hela landet.

Det var i princip fullsatt när gästerna bänkat sig efter att ha druckit SKNY BTCH och mumsat på lantchips för att se den efterlängtade filmen. Och att döma av skratten som ekade i salongen under hela filmen, och de positiva omnämnandena på Instagram efter filmen, så har filmbolaget en blivande HBTQ+klassiker i sina händer.

Bros handlar om Bobby och Aaron, två homosexuella män som på sitt eget sätt försöker hitta kärleken i en vardag av Grindr, trekanter, öppna förhållanden, hookups och med omvärldens ögon på sig. Filmen är skriven av komikern och skådisen Billy Eichner, som också har huvudrollen i filmen. I övriga roller syns Luke MacFarlane (Brothers & Sisters), Amanda Bearse (Våra värsta år), TS Madison (RuPauls Drag Race), Jai Rodrigues (Uncoupled), Guillermo Diaz (Scandal) och Drag Race-vinnaren Symone.