Mums mums bjöd på dragrace

Så här funkar det: Du fixar din egen outfit och tar dig till klubben. väl på plats så anmäler dig till kvällens värd eller värdinna. Sen blir du uppkallad på scen och har då ca en minut har du sedan chansen att visa upp dig på scenen genom att antingen gå fram o tillbaka, dansa eller på nått sätt visa att du är den absolut bästa och coolaste dragan på plats i kväll. Juryn säger vad de tycker om ditt uppträdande och i vissa fall också din uppenbarelse. När alla deltagarna har uppträtt så väljer juryn 3 deltagare som går till final. Dessa tre får mima till en låt. Sen får publiken applådera på den man tycker är bäst och den som får mest applåder vinner. Om du inte nöjer dig med att mima till låten så går det bra att knuffa på dina medtävlare, oavsett hur höga klackar de har eller hur ostabila de är på scenen eller varför inte visa vad du har under din outfit.

Petter Wallenberg är killen som fixade Dragracet för andra året i rad och även var kvällens konferencier. Till sin hjälp hade han bjudit in en riktigt tung jury: Den fantastiska konstnären Makode Linde, Daniel Mauricio som är ena halvan av Draogs och MumsMums husdrag Shade Bornbitter.

Kvällens vinnare blev Lady K, men publikens favorit var Maria. En drag som varit med ett tag och vars tacklingar kan få vilken liten flicka att flyga från scenen snabbt och effektivt.