På plats när Queer firade av sommaren 2013 och att klubben nu underhållit Sverige i 12 år fanns förutom alla hus-gudinnor med prefixet Miss även delar av ensemblen till höstens stora fjoll-satsning i Götet: La Cage Aux Folles med premiär den 7 september.
Hysteriska mängder presentpåsar delades ut till vinnare och mitt i det hela syntes numera inte allt för medialt exponerade men dock 22-årige Anton Hysén som i år spelat 13 matcher som mittfältare hos BK Utsikten. Ett lag som ligger på sjunde plats efter 17 spelade matcher och nio kvar har väl inte en helt enkel resa detta år för att vinna Division 1 Södra, men väl hamna på övre halvan i tabellen.
Tillbaks till festen så var det Marcus Ullmarker som levererade husmusiken, Miss Fluffy och DuoRaw som agerade värdfolk medan klubbens kung och drottning Sophia Massot och Henrik Nilsen kunde notera att trots att 12 år gott så såg ingen av gästerna ut som en dag äldre än den dag den 23 augusti 2001 då man öppnade med ett White Party där Per QX var DJ. Go-Go dansen leddes 2001 av Stefan från dokusåpan Villa Medusa, en kille som blev känd för att visa snorren och bullrigt förklarat sig vara bisexuell. Ett år då den brittiska TV-serien Queer fått premiär i svensk TV (måhända klubbnamnsinspiration) och en fest där Jonas Hedqvist framförde sin version av ”I Am What I Am”. Dessutom en fest där det var KrizzDeLight som var värdinna tillsammans med Transmissions Johan och Jörgen. Vilka minnen!
Hur vet vi detta? Jo för vi söker svaren i QX.se numer digra artikelarkiv!
Och här kommer bilderna från årets härliga 12-årsfest som la upp riktningen till 24-årskalaset.