Privata Garden Parties är inte bara något som hör Pridefester till. I Dalslandsskogarna har Anders och Thomas i elva år arrangerat en privat fest som QX kunnat sprida kunskapen om genom mingelblder.

På programmet stod i år flera nyheter, berättas från kalaset. Bland mycket bjöd Inga Tvivel på ett uppskattat Melodumkryss, en tävling där hon med sina målande sångillustrationer ledde festdeltagarna genom en tävling i Melodikryssets anda.
Senare på kvällen stod Göta Älvdal’s okrönta Dragdrottning Anita på den röda scenen i ett härligt allsångsnummer. Aldrig har väl Sonya Hedenbratts klassiska schlager ”Knö dig in” fått en sådan respons.
Fashion Pack hade tillfälligt lämnat sommarens succéshow på Strömpis i Örebro för ett gästspel i Dalslandsskogarna. Till publiken och Dalslandsälgarnas stora glädje bjöds det på färgsprakande show.
De glada festdeltagarna kunde njuta av en fantastisk svensk sommardag och kväll. Emellan alla uppträdande på scenen samlades man kring grillarna och det dansades under det stora festtältet.