Olika kulturer har olika riter för att inviga de unga i vuxenåldern. För Torget, som i tisdags blev byxmyndig, var det galamiddag med tidigare ägare och stamgäster som fick lyssna till en trubadur, DJ Marcus Ullmarker som knappt byxmyndig inledde sin karriär just på Torget och såklart tal av krögaren Jan Larsson.
Han passade på att tacka de som tidigare startat och drivit Torget. På plats Arto Winter som med Anders Karlsson hängde ut regnbågsflaggan och som efter en tid lämnade över till Daniel Rehn, Johan Glad, Jenny Weijderstrand och lite senare Niklas Ottosson. För två år sedan var det så Jan Larsson som tog över driften av det som nu närmast är en institution i Stockholms gayliv.
Han passade på att berömma sin personal med restaurangchef Tom Vallrud i spetsen, och såklart kockarna som i värsta Nobelmiddags-stil, hyllades av gästerna.
Resten av veckan firas enligt följande schema:

Onsdag 25/11 Förmingel inför World Aids Day-middagen den 1/12 med sponsorer. Trubadur Fanny underhåller med sång.
Kl 20 kör i Krysset med Reine igång. Virtous Vodka visar upp sina produkter.

Torsdag 26/11 Schlagerkväll med artisten Mathias Holmgren och vår egen VJ Mattias Lööf sköter musiken under kvällen.

Fredag 27/11 Fräcka fredag med Admira. VJ Seb står i båset och spelar musik.

Lördag 28/11 Grand Final förfest på Torget och sen fortsätter festen på King Kong. VJ Seb finns där under kvällen och även Admira, Heinz och Reine kommer förgylla kvällen!

Söndag 29/11 Brunch och summering av veckan mellan 12-15. Resten av kvällen vanliga menyn.

Tisdag 1/12 Wad middag med underhållning, musik, auktion etc av fantastiskt fina priser som skänkts. Allt överskott under kvällen går till läkare mot aids.



Första artikeln: Anders och Arto öppnar gaybar i Gamla Stan
[clear]
[articlelink id=644]Första minglet: Premiär för Torget

[/articlelink]