Nina Golkar har bott i New York, Brasilien och Portugal, och pluggar till eventmanager. Hon söker en partner med driv.
– Jag behöver ha en ”partner in crime” som är lika driven som jag är, lika spontan och har samma go. Det är viktigt att vi lyfter varann, och det spelar ingen roll om det är en man eller kvinna. Ser jag en vacker kvinna går jag efter henne, ser jag en vacker man går jag efter honom.
Nina kontaktades av produktionsbolaget efter att de sett att hon var vän med en av Bachelor-killarna.
– De frågade om jag var singel och intresserad av att vara med och jag tyckte det lät som en kul grej. De är verkligen matchmakers och vill casta rätt personer för att kärlek ska uppstå.
Varför tyckte du att The Bachelor lät som en kul grej att vara med i?
– Jag har varit singel ett par år och ville träffa någon, testa mig själv. Dejtinglivet har varit lite svårt i Sverige, för jag känner att jag har en annan mentalitet än många.  Här är ganska det ganska stängt, särskilt kring sexualiteten.
Hur känns det att det ska börja visas?
– Både roligt och läskigt. Man är alltid lite orolig för hur ens personlighet kommer att visas, särskilt jag som vanligtvis är ganska kamerablyg.
Du har jobbat med West Pride och Stockholm Pride i sommar?
– Ja. jag var transportansvarig i Stockholm och var med i ledningsgruppen för West Pride där jag ansvarade för volontärerna under paraddagen. Jag fick så mycket energi när vi stod vid paradstarten. Det var så fint.