På fredag seglar Viking Lines Cinderella ut under namnet Dancing Queen för ett regnbågsfärgat dygn på Östersjön. Med artister som The Weather Girls (of course of It´s Raing Men-fame) och BoysSabrina, DJ-s som Fride, Pamela, Bernhard och QX-Ronny plus en massa annat skoj som gerilladejting och quizzande. Vi satte flytvästen på Moxys Anna Högkil, som är en av arrangörerna, och tog ut henne på plankan för ett par frågor inför helgen:

Vi hör att folk bokat på bra och att det är över tusen inbokade nu, stämmer det?
– Yes, just nu är det 1150 bokade så det är redan bra många fler än vi hade förra året och det är mycket folk det! Men än finns plats kvar!

The Weather Girls dyker upp, vad kommer dom bjuda på? 
– Det bjuds 45 minuter live från dem och vi är superstolta att bjuda just på den bokningen. Det känns som om att stjärnorna är jättetrevliga privat också.
.
Sabrinas superhit Boys kommer med garanti att framföras, blir det massa boys på båten tror du?
– Superkul att Sabrina är med, vi alla drömmer om en selfie med henne. Ja, det blir en massa boys and girls and everything in between….ser ut som hälften/hälften i bokningar. Vi räknar med att många bokar på sig från nu också. Målet är 1500 personer, inte helt omöjligt alltså.

Båten lämnar kaj på fredag och är tillbaka lördag, är detta som upplagt för en grym festhelg?
– Ja, men verkligen 24 perfekta timmar. Man kan lyxa till det extra om man vill med skaldjursplatåer och spa och fest, show och dans. Eller välja buffen som verkligen inte går av för hackor. Vi kan väl bara gissa att det sen blir en del rännande i korridorerna… Så det finns verkligen ingen som helst anledning att stanna hemma. Dessutom blir det fint väder sägs det!

Boka Dancing Queen nu hos Viking Line.