Den 12 september bär det av ut på Östersjön med Birka Cruises som ihop med QX gör en liten minisemester. Det blir en gemensam middag med skaldjursbuffé och under 21-timmar kan man festa, sola och bada, shoppa och senare under kvällen blir det Lili & Susie som kör unplugged-spelning.

Berätta om kryssningen, vad händer?

– Precis som på alla våra kryssningar kan man välja om man vill ha full fart på dansgolvet och i baren, eller softa, sola och bada, gå på spa och njuta av skärgården.  Just på den här kryssningen toppas det av extra trevligt sällskap av andra QX läsare med gemensam fördrink och middag tillsammans.

Varför gör ni det här samarbetet med QX?
– Vi har tidigare gjort en del aktiviteter tillsammans som blivit lyckade och uppskattade. Utifrån det kom idén om ta fram en lite lyxigare ”livsnjutar-kryssning” med god mat och skönt häng. En minisemester där man själv väljer tempot. Detta är ju en ”vanlig” avgång som är öppen för alla att boka, men som QX-läsare får man några egna, gemensamma aktiviteter också.
Kan man åka även om man inte är dödsförtjust i skaldjur?

– Ja, det kan man absolut göra. I paketet ingår skaldjursbuffén, men det är möjligt att ändra till en trerätters middag också.

Är det plocka själv buffé av skaldjur eller får man del i en platå?
– Hos oss är det en buffé med olika skaldjur och goda tillbehör. Så det är bara att gå ”all in” på det man gillar bäst! Vill man äta sig mätt på ostron så gör man det! Vi är stolta över samarbetet med vår leverantör Eko Fisk kring skaldjuren som håller hög kvalité.

80´s-ikonerna Lili & Susie kommer att vara ombord under kryssningen, vad ska de bjuda på?
– De kommer bjuda på en unik unplugged-spelning i vår vinterträdgård. Säkerligen en hel del gamla hits i ny kostym och kanske några överraskningar… Så både nytt och nostalgiskt på samma gång!
Vad är det för musik på dansgolven?
– Man kan dansa till både DJ och liveband så musiken varierar. Allt från schlager och klassiker till årets klubbhits, med betoning på ”bred” musik som de flesta gillar typ.Skaldjurskryssning med QX fr 695:-

Avresa torsdag 12/9. Pris per person för 21-timmarskryssning med del i 2-bäddshytt Seaview Komfort, gemensam välkomstdrink och middag med skaldjursbuffé (exkl dryck). Andra hytter mot tillägg. (Ord pris 995:-). Bokas senast 5/9 med koden BIPAKQX. Begränsat antal platser. Boka här!